Udskudt

World Firefighters Games 2020 i Aalborg er udskudt pga. COVID-19

Lige nu kæmper Danmark og resten af verden med den hurtige spredning af COVID-19, og de alvorlige konsekvenser, som virussen har haft på vores egne og samfund rundt omkring i verden. 

Aalborg Kommune og World Firefighters Games Western Australia Inc., som er arrangørerne af World Firefighters Games 2020, har fulgt situationen nøje. 

Der er ingen tvivl om, at sundheden for alle deltagere og alle, der er involveret i World Firefighters Games 2020, er vores første prioritet.

Den nuværende situation i Danmark er, at de danske myndigheder har udsendt nye instruktioner i forsøget på at kontrolleret spredningen af COVID-19. 

Disse instruktioner forbyder folk at samles til store begivenheder fra nu og til og med august måned. 

På baggrund af instruktionerne fra myndighederne har Aalborg Kommune og World Firefighters Games Western Australia Inc. truffet en beslutning om at udsætte World Firefighters Games 2020 til næste år fra søndag den 16. maj - lørdag den 22. maj 2021.  

Det er en uheldig situation, om end en nødvendig beslutning. Der er dog enighed om, at World Firefighters Games 2020 ikke aflyses, men udsættes da vi ved, at mange brandmænd, frivillige og øvrige involverede i here verden har ventet på muligheden for at mødes til World Firefighters Games. 

Selvom World Firefighters Games 2020 nu finder sted i 2021, vil vi stadig henvise til arrangementet som World Firefighters Games 2020. 

Vi håber, at I trods alt vil se positivt på udsættelsen af World Firefighters Games 2020, og glæder os til at byde jer velkommen til Aalborg fra den 16.-22. maj 2021. 

Indtil vi ses i Aalborg ønsker vi jer alle det bedste!

 

Thomas Kastrup-Larsen
Borgmester, Aalborg Kommune

FØLG os og bliv opdateret

 OP